Udstillingen

Se de vilde 3D film - Hvis du tør?!

Oplev fascinerende dinosaurer og vores eventyrlige univers i 3D

 

I vores 3D-biograf kan du se hele tre fantastiske 3D-film. Du bliver klogere, du bliver underholdt og måske lidt forskrækket.

 

3D-filmene har faste spilletidspunkter. Husk at booke plads i biografen, når du køber din entrébillet.

Læs om filmene og se trailere her

NYHED:                                Hidden Universe
3D Film #1
NYHED: Hidden Universe
En fortryllende rejse gennem universet til det ydre rum. Filmen efterlader dig åndeløs og inspirerer til at lære mere om universets hemmeligheder. Du befinder dig heldigvis i en Dark Sky Park. Efter mørkets frembrud kan du på Møns Klint nyde nattemørke uden lysforurening, en fabelagtig stjernekuppel og den tydeligste mælkevej!
Seamonsters
3D Film #3
Seamonsters
En fantastisk film om livet i kridthavet for 80 millioner år siden. Følg den delfin-lignende Dolichorhynchops, kaldet "Dolly", der får to unger i fortidens tropiske kridthav. Verdens farligste hav, hvor blandt andre mossasauren, en kæmpestor rovøgle, dukker op.
Walking with Dinosaurs
3D Film #2
Walking with Dinosaurs
En enestående fortælling, der tager dig med på en rejse tilbage til kridttidens kæmper. Den nyeste teknologi og fantastiske animationer får dig til at føle, at du faktisk 'går sammen med dinoerne'. Du bliver klogere, du bliver underholdt og du bliver garanteret forskrækket.

Du har fri entré til 3D biografen med din billet til GeoCenteret

OBS: Der er 70 pladser pr. forestilling. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

SEJE OPLEVELSER INDE I
GEOCENTER MØNS KLINT

Seje oplevelser ude i naturen

Tag med guiderne på vilde oplevelser udenfor

 

Tag med vores guider på opdagelse i den fantastiske natur udenfor GeoCenter Møns Klint. Her venter udfordrende mountainbikeruter på klinten, klatre- og svævebaner i toppen af Klinteskoven og meget andet.